Skip isi
Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Call & SMS WhatsApp, Viber, Telegram, Line + 66946357637
Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Call & SMS WhatsApp, Viber, Telegram, Line + 66946357637
Pangiriman kurir

dening Pembayaran Kas

njupuk jam 2-3 ing Pattaya

Menehi Panggilan Kita

+ 66 94 635 76 37

Layanan nganggo basa Inggris

Tampilan Whatsapp kita

+ 66 94 635 76 37

(Gunakake Tampilan Whatsapp Get 2% Diskon)

Lokasi kita

1 Phetchaburi Rd, Khwaeng Thanon Phaya Thai, Khet Ratchathewi, Krung Thep Maha Nakhon, Bangkok

Apa sampeyan pengin nampa kode promosi lan diskon saben wulan?

Kita janji - ora ana spam ing email, mung gedhe, tawaran nyata!

Umpan balik saka para pelanggan babagan layanan kita

Indikasi kanggo nggunakake HGH, petunjuk utama 3 saka perawatan dening Human Growth Hormone

Sing kita?

Kita minangka agen riset profesional lan distributor produk Hormon Pertumbuhan Manusia ing sawetara negara kalebu Thailand. Perusahaan kita minangka perusahaan pertama ing Thailand sing bisa njamin kualitas sing paling efisien lan pengiriman gratis HGH sing sukses. Kita bisa nyedhiyakake kiriman Express ing sawetara dina menyang ngendi wae ing Thailand lan pangiriman internasional kanthi cepet. Produk kita asli, aman, lan efisien uga disetujoni dening FDA (Pentadbiran Panganan & Obat) ing pirang-pirang negara. Nomer Registrasi E-Dagang: F0167552340007

Cara migunakaké HGH?

Rekomendasi Dosis HGH

Dosis injeksi biasanipun HGH yaiku:

2 IU (0.6 mg) kanggo wanita 25-35 taun bobot saka 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wanita saka umur 35 bobot 50 kg utawa luwih

2 IU (0.6 mg) kanggo wong 25-30 taun bobot 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wong umur 30 tinimbang 80-120 kg

Wektu kanggo injeksi:

Iku luwih apik kanggo nglakokake injeksi ing wayah esuk sadurunge nedha sarapan ing weteng kosong utawa utawa sawise période terakhir jam 2 sawise nedha bengi sadurunge bedtime (Minangka laku nuduhake, misahake dosis saben dina kanggo sawetara bagean menehi asil sing padha minangka injeksi 1 saben dina)

Kursus lengkap bakal rampung ing wulan 6 kanggo ngrampungake asil sampurna awak saka impen sampeyan! Njupuk HGH 6 dina minggu Senin - Sabtu (Pause minggu) 6 sasi dibagi menyang 2 bagean - 3 wulan 6 dina minggu, banjur ngaso 30 dina, banjur maneh 3 wulan 6 dina minggu.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi dokter spesialis endokrinolog.

Sinau luwih lengkap babagan HGH

Tetep adoh saka HGH palsu!

Kita ora pengin pelanggan nglampahi dhuwit kanggo perkara sing ora bisa, lan ing skenario cilik sing nyebabake bebaya serius marang kesehatan. Mulane aku ora nyaranake tuku generik Produk HGH. Produk kita ora mung disetujoni dening FDA nanging uga minangka rekombinan Human Growth Hormone sing paling ampuh sing ana ing pasaran, miturut IMS, perusahaan marketing internasional sing diakoni. HGH ngandhut Somatropin, sing minangka bahan kimia sing diasilake kanthi alami ing awak manungsa, kasusun saka urutan asam amino 191. Elingi! ing upaya ngirit ing produk sing dipertanyakan HGH mirah, sampeyan bakal resik nampani counterfeit lan ngrusak kesehatan sampeyan. HGH Thailand Pharmacy tanggung jawab penuh kanggo kualitas produk kita, kita siap nyedhiyani sertifikat kanggo produk kita lan njamin layanan pelanggan sing paling apik.

Pilihan Pangiriman HGH, ing Thailand lan pangiriman internasional

We are on Google Maps (mangga nelpon sadurunge ngunjungi kita)

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "WebSite", "name": "HGH Pattaya", "url": "https://hghpattaya.com" }